campus cup 2023
Verhaal

IN DE FINALE!

Update

Helaas, het mocht niet zijn. Het zijn weer rechtenstudenten die met de Campus Cup gaan lopen. Maar wat was het ongelooflijk spannend, hoe ‘ons team’ de achterstand kon inlopen en op het einde gewoon gelijk stond! Op één vraag én op snelheid (die button!) kwam het aan. Dat noemen wij dus eervol verliezen, en eervol met zilver mogen pronken. 

Gefeliciteerd Lisa, Wout, Joachim en Rana. En bij uitbreiding de studenten en medewerkers van BMLT, want wat waren jullie een straf publiek!

Ja, dat zetten wij in hoofdletters! 

Kijk jij ook vanavond (8 juni) naar de Campus Cup? Na winst tegen de Bio-ingenieurs van UGent (jaja, echt waar!), belooft het een spannende finale te worden. Het team van onze opleiding Biomedische Laboratoriumtechnologie wordt opgewacht door de juristen van de KULeuven. 

Stefanie Mot vertelt hoe het leeft in de eigen community: “Als we zien hoeveel reacties we hier op krijgen... de beroepsvereniging van laboranten hebben ons gecontacteerd en willen enkele gratis vaten geven, docenten van andere departementen/hogescholen contacteren ons met felicitaties, alumni sturen ons berichtjes,... enorme PR dus!”

Go Go Go Lisa, Wout, Joachim en Rana! Maar weet dat we sowieso al supertrots op jullie zijn.

Deel dit