Centen voor studenten

Studeren kost veel geld, maar niet iedereen beschikt over dezelfde middelen. Daarom hebben we een aantal voorzieningen om hogere studies voor minder kapitaalkrachtige studenten mogelijk te maken.
Bij Stuvo EhB kan je terecht voor een voorschot op je studietoelage van de Vlaamse Overheid, een STUVO toelage of lening.

studietoelage

Studietoelage van de Vlaamse Overheid

Meer informatie over de aanvraag van een studietoelage bij de Vlaamse Overheid...

begeleiding

Studiefinanciering

Meer informatie over een voorschot op je studietoelage van de Vlaamse Overheid, een STUVO toelage of lening.

job

Studentenjob

Meer informatie over het vinden van een studentenjob...

Een afspraak maken kan online... !

1. Bekijk het stappenplan om na te gaan welke documenten je moet meenemen: Stappenplan_stuvo_1.pdf
  2. Wanneer en op welke locatie wil je een afspraak maken:
  • Bij Angelique Roels kan je terecht van ma - vrij (A.Dansaertstraat 123, 1000 Brussel) : maak hier je afspraak!
  • Bij Sarah Van Ransbeeck kan je terecht op ma of di (A.Dansaertstraat 123, 1000 Brussel) : maak hier je afspraak!
  • Bij Sofie Haegemans kan je terecht op di (campus Jette - Laarbeeklaan 121, 1090 Jette) of op woe en do (campus Kaai - Nijverheidskaai 170, 1070 Anderlecht) : maak hier je afspraak!

Nog vragen?

Stuur gerust een mailtje naar centenvoorstudenten@ehb.be of bel naar 02/527.14.99. Langsgaan kan enkel op afspraak!