Spreidingsplan

Wil je graag je inschrijvingsgeld in meerdere delen betalen? Stuur dan een mail naar studiegeld@ehb.be. Als je meer wilt weten over de berekening van je inschrijvingsgeld kan je hier meer info terugvinden of kan je je vraag stelen via studiegeld@ehb.be. 

Als je recht hebt op een studietoelage van de Vlaamse Overheid betaal je minder inschrijvingsgeld aan de hogeschool, het zogeheten 'beurstarief'. Je mag het beurstarief betalen op hetzelfde rekeningnummer en met dezelfde gestructureerde mededeling als op je overschrijving staat. Opgelet: het beurstarief betalen geeft niet automatisch recht op een studietoelage, je moet je studietoelage altijd zelf aanvragen op www.studietoelagen.be. 

Heb je het beurstarief betaald maar heb je toch geen recht op een studietoelage? Dan zal de hogeschool je automatisch een nieuw betalingsuitnodiging sturen om het overige inschrijvingsgeld te innen. Ook het omgekeerde is waar: als je het niet-beurstarief betaalde terwijl je wel recht hebt op een studietoelage, dan zal de hogeschool je automatisch het te veel betaalde inschrijvingsgeld terugstorten. Voor vragen over, of hulp bij de aanvraag van een studietoelage, kan je hier een afspraak maken bij STUVO. 

Voor vragen over de bijkomende kosten kan je terecht bij je studentensecretariaat: