Start met je studiekeuze

Je studiekeuze maken? Geen eenvoudige klus! Daarom bundelden we alle nuttige info zodat jij vlot van start kan met het maken van je studiekeuze. Maar first things first, maak even kennis met onze hogeschool:

Welke opleiding past bij mij?

Een studierichting kiezen die bij je past, niet zo makkelijk. Daarom geven we in onze studiewijzer een overzicht van alle opleidingen: bachelors, masters en graduaten. De perfecte start voor jouw studiekeuze.

Ontdek de opleidingen

Elke opleidingspagina staat boordevol info: wat mag je verwachten van de opleiding, welke vakken krijg je, hoe verlopen de stages, waar kan je aan de slag met je diploma enz. Klik op de afbeelding of vraag een folder aan!

Onze campussen

Met 7 campussen in Brussel palmen we de hoofdstad in. Van in hartje Brussel tot in Jette en Anderlecht. Bovendien hebben we ook campussen in Diest en Leuven waar je een graduaatsopleiding kan volgen.

studeren in Brussel

Het studentenleven

Brussel is dé studentenhoofdstad van Vlaanderen. Er staat je dus een top studentenleven te wachten. Ontdek bruisend Brussel: de tofste cafés, de hipste uitgaansbuurten, de leukste concertzalen en de lekkerste resto's. Ontdek het EhB-leven via onze studentenvlogs

Persoonlijke begeleiding

Bij EhB staat persoonlijke begeleiding centraal. Doorheen je studietraject word je gecoacht door je docenten en krijg je hulp van studie- & trajectbegeleiders om je studietraject succesvol te doorlopen.

Wat kost studeren?

Hoeveel kost een jaar studeren in het hoger onderwijs? Hier vind je een overzicht van alle studiekosten waaraan je je kan verwachten. Studeren kost geld, daarom bieden we financiële ondersteuning om je te helpen je studies te bekostigen.

Flexibel studeren

Er zijn meer mogelijkheden dan enkel het klassieke traject, ook werktrajecten of verkorte opleidingen horen tot de mogelijkheden.

Studentenvoorzieningen

Stuvo biedt een ruim pakket aan studentenvoorzieningen, zodat je in optimale omstandigheden kan studeren.

Graag advies op jouw maat?

We staan bekend om onze persoonlijke begeleiding. Dus aarzel zeker niet om jouw vragen te stellen.

VRAAG ONS OM HULP BIJ JE STUDIEKEUZE

Keuze gemaakt? Schrijf je in!

Studiekeuze gemaakt? Schrijf je in! Dit gebeurt volledig digitaal.

ik schrijf me in