Heroriënteren of van studie veranderen? Je bent niet alleen

Heel wat studenten in onze opleidingen hebben eerst iets anders gestudeerd. Het is immers niet gemakkelijk om van de eerste keer juist te weten wat je wilt studeren. Wil jij je heroriënteren, dan zit je aan EhB goed om in ons ruime aanbod een studie te vinden die aansluit bij jouw interesses. 

Heroriënteren of van studie veranderen? Je bent niet alleen. 

Dit zijn de redenen om bij ons te heroriënteren

1. Sta met één been in de praktijk vanaf je eerste dag

Onze opleidingen zijn niet voor niets 'professioneel'. We halen de praktijk niet alleen naar de klas, we gaan er ook naar toe. Elke opleiding integreert hands-on ervaringen en zorgt ervoor dat je de nodige werkplekervaring opdoet.  Samen met je studiegenoten ontdek je een nieuwe wereld.

2. Studeer bij getalenteerde en geëngageerde docenten

Uiteraard kiezen wij voor uitmuntende docenten die de juiste praktijkervaring en kennis meebrengen. Tegelijk letten we erop dat zij met jou begaan zijn, dat zij openstaan voor je vragen en je begeleiden op een traject dat op jou afgestemd is. We willen dat je je thuis voelt.

3. Schakel onze excellente begeleiders in waar ook maar nodig

Iedere student is anders en soms vraagt dat maatwerk, zeker als je al een andere studie-ervaring achter de rug hebt. Onze studenten- en trajectbegeleiders volgen je op als je nood hebt aan een aangepast programma. Wat voor jou de beste formule is daar gaan we samen naar op zoek.

4. Studeer in de enige studentenstad die écht iets aan je studie toevoegt

Brussel, ach, Brussel. Zij die er studeren weten het: geen stad boeiender dan onze hoofdstad. Niet alleen om je te amuseren, maar ook als verrijking van je studie is Brussel onovertroffen. Al onze opleidingen zorgen ervoor dat je straks tijdens een jobinterview kunt zeggen: Brussel heeft mijn diploma diepgang gegeven. 

5. Ervaar het zelf: kom naar onze info- en inschrijvingsdag in juni of september

Slechts één manier om te checken of bovenstaande argumenten kloppen: kom naar onze zomerinfodagen op 1 september. Ervaar hoe onze docenten met hun studenten omgaan, hoe zij gepassioneerd zijn door hun vak en zich smijten om hun kennis door te geven.  Voel die Brusselse zomervibe en laat je overtuigen

Wil je tijdens de zomer langskomen? Top!  Check hier wel even onze openingsuren.Tot snel!

werkende studenten
campus Jette
docent met studenten
trajectbegeleiding