Slotevent 100 jaar Sociaal Werk

100 jaar sociaal werk
Evenement
Data
,
16:00
Waar?
Zinnema, Anderlecht
Toegangsprijs
gratis
Reservatie
via het formulier op deze pagina

 

Ontdek ons gevarieerde en boeiende programma met geëngageerde en inspirerende stemmen, doorspekt met verrassende interventies, gevolgd door een smakelijke en muzikale avond. 

16u00

Ontvangst
16u30 Sociaal werk in Brussel anders bekekenMet bijdragen van onder meer Nora Mahammed (coördinator Het TheaterFestival en oud-student), Eric Corijn (cultuurfilosoof, socioloog, activist en oud-docent) en ervaringsdeskundigen van Vrienden van het Huizeke vzw (armoedebestrijding in Brussel) en Maks vzw (sociale economie in Kuregem), afgewisseld met een paar leuke tussenkomsten
18u00

Netwerkmoment met een drankje en hapje

Wij trakteren jullie graag op een glaasje. Via één van onze Brusselse partners in de sociale economie bieden we ook versterking voor de interne mens tegen een zacht prijsje waarmee we hun werking kunnen ondersteunen.

20u00

Feestelijke avond met een live band en dj

Met een concert van de onweerstaanbare TK RUSSELL, waarna dj Billy June tot laat in de avond plaatjes draait 

Dit evenement is gratis maar inschrijven is wel verplicht. U kunt nu intekenen op de verschillende programmaonderdelen, en uw maaltijd bestellen via het formulier hieronder.

Dit jaar bestaat onze opleiding Sociaal Werk 100 jaar! Een rijkgevuld parcours dat startte onder de naam Arbeidershogeschool, later evolueerde tot het H.I.S.K.W.A. en vandaag deel uitmaakt van de Erasmushogeschool Brussel. We zijn ons feestjaar ingegaan met een meer dan geslaagde online nanoconferentie, en eindigen doen we met een feestelijke afsluiter waarop we je graag verwelkomen.

Schrijf je in

Oudstudent
Programma
Bestel hier je maaltijd (ter plaatse betalen)
Deel dit