Gerelateerde evenementen

Deze pagina toont evenementen gerelateerd aan Lager Onderwijs. Bekijk alle evenementen.

SIDin Studie-informatiebeurs

SID-in Oost-Vlaanderen

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.
SIDin Studie-informatiebeurs

SID-in Oost-Vlaanderen

16:00
Kom langs op de SID-in beurs en ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

studenten campus Bloemenhof

Openlesdag

8:30
17:00
Kom langs en volg wat lessen, zo kom je echt te weten wat studeren aan EhB inhoudt.