Gerelateerde evenementen

Deze pagina toont evenementen gerelateerd aan Juridisch-administratieve Ondersteuning. Bekijk alle evenementen.

Infodag Campus Volt

Infodag Campus VOLT

17:00
20:00
Op 7 én 13 januari 2020 kom je alles te weten over heel wat graduaatsopleidingen.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel!

Infodag Campus Volt

Infodag Campus VOLT

20:00

16:00
Kom langs op de SID-in beurs en ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

sid-in

SID-in Antwerpen

16:00
Op de SID-in beurs ontdek jij onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.