Gerelateerde evenementen

Deze pagina toont evenementen gerelateerd aan Accounting Administration. Bekijk alle evenementen.

Infomoment Oranjerie Diest
Infomoment

Infodag Campus De Oranjerie (Diest)

18:00
20:00
Wil je meer weten over onze graduaatsopleiding Accounting Administration of onze lerarenopleidingen? Kom dan zeker naar de infodag in Diest.
Infodag Campus Volt

Infodag Campus VOLT

17:00
20:00
Op 7 én 13 januari 2020 kom je alles te weten over heel wat graduaatsopleidingen.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel!

Infomoment Oranjerie Diest
Infomoment

Infodag Campus De Oranjerie (Diest)

9:30
12:00

10:00
Infodag Campus Volt

Infodag Campus VOLT

16:00
Kom langs op de SID-in beurs en ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

10:00

SIDin Studie-informatiebeurs

SID-in Oost-Vlaanderen

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.
SIDin Studie-informatiebeurs

SID-in Oost-Vlaanderen