Gerelateerde evenementen

Deze pagina toont evenementen gerelateerd aan Voedings- & Dieetkunde. Bekijk alle evenementen.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel!

16:00
Kom langs op de SID-in beurs en ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Op de SID-in beurs ontdek jij onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.