mljmlk
Verhaal

Wie is de sterkste student van EhB?

Op 23, 26 en 27 oktober ging STUVO op zoek naar de sterkste student. Met onze kogelbal en chronometer op zak, passeerden we op de campussen Kaai, Kanal en Jette. 

Het resultaat? Een spannende competitie waarbij meerdere studenten verbluffend lang de kogelbal in de lucht konden houden. Mathieu Autrique (3'55), Souhaida Belefkih (4'08), Anas Baghdadi (10'), Nora Tahiri (3'03), Stijn Drews (4'01) en Kiana Verswijver (2'57) bleken de sterkste dames en heren van hun campus. 

Onze kampioenen wonnen een sportsticker waarmee ze een heel academiejaar lang gratis kunnen deelnemen aan onze sportlessen. Gefeliciteerd! 

Anas Baghdadi (M:10') en Souhaide Belefkih (V: 4'08) bleken de allersterkste studenten van Erasmushogeschool Brussel te zijn. We staan versteld van hun prestaties! 

Uiteraard is deelnemen belangrijker dan winnen. Elke deelnemer kreeg een EhB pet als beloning voor zijn sportieve deelname! 

Bedankt aan iedereen die langskwam en deelnam! 

Zou je ook graag in het bezit van een sportsticker? Neem dan een kijkje op onze website waar je alle informatie kan terugvinden. 

Deel dit