campus kanal
Verhaal

Verhuis naar campus Kanal gestart

Eindelijk is het langverwachte moment daar: deze week trekt het administratief en onderwijzend personeel van onze Educatieve bachelors én van de bachelor Pedagogie van het jonge kind naar campus Kanal.
Het departement Mens & Maatschappij beschikt zodoende over twee campussen in het centrum: Kanal en Bloemenhof. De 3000 studenten zullen les hebben op beide locaties.
 
Save the date - Openingsfeest op 30 april 2020. We gunnen hen een paar weken om zich het nieuwe gebouw eigen te maken en dan nodigen we u graag uit voor een fijn openingsfeest: hou de namiddag van 30 april 2020 daarom alvast vrij!

Praktische info:
•    Het nieuwe adres: EhB, campus Kanal, Slotstraat 28, 1000 Brussel
•    Telefoonnummer onthaal: 02 899 71 00
•    ATP-collega’s: vanaf 4 februari
•    OP-collega’s: vanaf 10 februari

Voor de studenten wordt de start  gespreid over meerdere dagen. Omdat er in de leslokalen nog een paar elementaire zaken de komende dagen moeten afgewerkt worden, gaan de lessen bij aanvang van het tweede semester nog door op campus Bloemenhof, en dit voor maximaal 2 weken. Wil je hier info over, ga dan naar Canvas of mail naar kylie.heylens@ehb.be.
We wensen via deze weg alle betrokken collega’s en studenten een succesvolle verhuis en een vliegende start op hun nieuwe werkplek.

Deel dit