banner scriptieprijs
Verhaal

Verdien geld met je bachelorproef

Afgestudeerd en je bachelorproef afgewerkt? Of bijna? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen, maar treed ermee naar buiten! Doe mee met de Vlaamse Scriptieprijzen maak kans op geldprijzen tot €2.500 én/of heel wat persaandacht voor je werk.

Wie kan deelnemen?

Alle afstuderende bachelor- en masterstudenten van Vlaamse hogescholen en universiteiten die tussen 2 oktober 2017 en 30 september  2018 succesvol een eindwerk voltooi(d)en. Groepsscripties zijn ook welkom! 

Deelprijzen: 

Naast de overkoepelende  Vlaamse Scriptieprijs die openstaat voor zowel bachelors als masterstudenten zijn er nog deelprijzen te winnen: de Klasseprijs (onderwijs), de Agoriaprijs (technologie) en de Eosprijs (exacte  wetenschappen). 
Daarnaast strijden inzendingen van professionele bachelors mee voor de specifieke Bachelorprijs.

Hoe deelnemen? 

Ga de uitdaging aan en vat je scriptie samen in een journalistiek artikel van maximaal 1.000 woorden. Upload dit artikel én je eindwerk uiterlijk 30 september via scriptieprijs.be.

Haal  de  pers  met  je  werk! 

Dankzij mediapartners als Metro, De Morgen, Eos en Klasse en andere perscontacten verschijnen de artikels die de studenten schrijven op  regelmatige basis in de pers. Recente voorbeelden zijn
terug te vinden in onze Vlaamse Scriptiekrant.

Deel dit