Megan - student Multimedia & Creatieve Technologie
Verhaal

Terugblikken met laatstejaarsstudent Megan

De zomervakantie komt er bijna aan. Dringend tijd om samen met Megan, laatstejaarsstudent Multimedia & Creatieve Technologie, terug te blikken op het afgelopen academiejaar. Ze vertelt ons over haar hoogtepunten, haar favoriete vak en haar toekomstplannen.

Hoe kijk je terug op dit academiejaar?

Als ik eerlijk mag zijn was mijn laatste jaar heel uitdagend en zwaar. Het was natuurlijk wel een leerrijk jaar met mijn stage, ik voel dat ik nu veel meer ervaring heb. 

Wat was het hoogtepunt?

Nieuwe mensen leren kennen en vrienden maken. Mijn vrienden op school zijn er altijd voor mij en hielpen mij wanneer ik het moeilijk had. Ik waardeer hen heel erg want zij hebben dit academiejaar enorm plezant gemaakt.

Wat was je favoriete vak?

Motion Graphics. De lessen waren enorm interessant en daarbovenop mocht ik samen met een vriendin aan een leuk project werken voor een organisatie. Ik ben heel trots op ons werk. 

Hoe ervaar je Brussel als studentenstad?

Brussel is een levende stad waar er altijd iets te doen is, zeker voor studenten. Er zijn veel toffe cafeetjes, evenementen en festivals waar je samen met een groepje vrienden naartoe kan gaan. Het is ook een superdiverse stad waardoor je altijd wel iets nieuw kan ontdekken.

Wat brengt de toekomst?

Ik studeer normaal af deze maand. Ik heb eerlijk gezegd nog geen idee wat ik hierna wil doen. Ik denk dat ik nog niet klaar ben om te gaan werken, maar ik zou ook niet weten wat ik nog wil studeren. Ik ga me nog even focussen op het nu en genieten van het studentenleven nu het nog kan. 

Zou je anderen aanraden om te studeren aan EhB?

Zeker! Ik heb al een vriendin uit het middelbaar kunnen overtuigen om hier te studeren en nu gaan we opnieuw samen afstuderen. 

Deel dit