tomorrowland
Verhaal

Ruben, student en DJ, staat op de affiche van Tomorrowland

Maak kennis met Ruben Van Hal. Ruben is laatstejaarsstudent Systeem- & Netwerkbeheer en DJ. In 2017 stond Ruben, aka Odssey, al een eerste keer op het podium van Tomorrowland, maar dit jaar wordt het net iets groter. Vooraleer het festival haar volledige affiche bekendmaakt, zet het de spotlight op artiesten met een beperking. Het festival wil op deze manier mensen inspireren tot een meer inclusieve, gelijke wereld waarin iedereen dezelfde waarden heeft. 

Ruben startte al op 12 jarige leeftijd als DJ. Hij speelde eerst op verschillende fuiven in zijn thuisdorp waarna hij steeds meer zijn eigen muziek ging producen. Hij gebruikt zijn autisme om zijn focus te bewaren en zijn mixing skills te verbeteren. Afgelopen jaar heeft Odssey zes nummers geschreven en uitgebracht bij Generation Smash, het label van Dimitri Vegas & Like Mike. Nu wordt zijn harde werk beloond met een plek op de affiche van Tomorrowland 2022. 

Check de volledige reportage met Ruben >>

Ruben Van Hal

Mensen met autisme staan ervoor gekend dat ze heel veel details horen en zien. Dit helpt mij bij het produceren om echt topkwaliteit af te leveren. Ik zit soms uren in mijn studio te mixen en te masteren zodat het geluid is wat de luisteraar wilt. 

Ruben Van Hal
Deel dit