virtuele sid in
Verhaal

Met je avatar naar de SID-in!

Voor het eerst gaan de SID-ins virtueel door. Ook wij hebben een stand op de digitale beurs en je bezoekt ons met je avatar.

De overheid ging in zee met een digitale standbouwer om de coronaregels te kunnen volgen. Voor het eerst zul je dus vanachter je PC een stand kunnen bezoeken. Het uitgangspunt is nog steeds een klassikaal bezoek. De scholen konden zich inschrijven om tussen 12 en 21 januari in groep de beurs te bezoeken. Maar op 4 momenten kun je ook individueel de beurs bezoeken, op woensdagnamiddag 13 en 20 januari van 14 tot 19 uur en op zaterdag 16 en 23 januari van 10 tot 16 uur.

Hoe werkt het?

In het kort: je maakt een avatar aan, je wandelt rond en je stapt de EhB-stand binnen waar onze informanten klaarstaan (bij wijze van spreken) om je met een videochat of geschreven chat te woord te staan. Je stelt dus je vragen net zoals aan een echte balie. Natuurlijk kun je ook onze folders inkijken en downloaden of filmpjes bekijken. 

Zin in een individueel bezoek? Na registratie krijg je de nodige links om van start te gaan. Een handleiding stelt de overheid ter beschikking.

Wij zijn er alvast klaar voor!

Deel dit