Innovatiecafé ondernemen en ondernemerschap
Verhaal

Het Innovatiecafé, een unieke kans om je op de sector van morgen voor te bereiden.

Het Innovatiecafé, een unieke kans om je op de sector van morgen voor te bereiden.

Met onze opleiding Idea & Innovation Management organiseren we voor onze studenten en de sector een paar keer per jaar het Innovatiecafé. Telkens nodigen we een keynote speaker uit die een autoriteit is in zijn/haar domein en vele innovatie-kilometers op de teller heeft. Vorig jaar kwamen bijvoorbeeld de CEO van Google Belgium, de CEO van de VRT, de CEO van Uber Belgium en de Vicepremier en Minister Digitale Agenda langs op deze unieke netwerkmomenten. Na de keynote is er telkens de ‘Stand Up for Start-ups’, een moment waarin jonge starters drie minuten de tijd krijgen om hun idee of bedrijf te pitchen waarna het publiek een winnaar kiest. Altijd spanneuuuuund.

Ondernemen en ondernemerschap, hoe begin je eraan?

Nu staat de nieuwe reeks klaar. Op 19 februari ontvangen we Pieter Timmermans, Gedelegeerd Bestuurder VBO, het Verbond van Belgische Ondernemingen. Hij staat te popelen om met ons zijn inzichten te delen rond innovatie en ondernemerschap als motoren voor ons leven van morgen. Heel wat uitdagingen waar we vandaag misschien nog niet echt wakker van liggen, komen met een grote snelheid op ons af en zullen onze leef- en werkwereld grondig beroeren. Wat kunnen we doen?

Ook jij bent welkom op ons Innovatiecafé

Laat je inspireren tijdens ons Innovatiecafé. Iedereen is welkom! Registreren is gratis (maar wel verplicht). Het Innovatiecafé heeft plaats op ma 19/02 om 18u30 - Auditorium KBC, Havenlaan 2, 1000 Brussel. 

Lees hier meer over het Innovatiecafé. Bekijk ook de reportage van het Innovatiecafé met Thierry Geerts, de CEO van Google Belgium (24 april 2017).

Onze opleiding Idea & Innovation Management is een unieke opleiding in Vlaanderen met een mix van creativiteits- en businessvakken. Wij zijn op zoek naar ondernemende friskijkers en dwarsdenkers om samen de toekomst te maken. Kom eens langs op onze infodag of schrijf je in voor de openlesdag van 25 april.

Deel dit