James Cooke
Verhaal

Gouden Roos voor Musical alumnus James Cooke

James Cooke, alumnus van onze Musicalopleiding, heeft op het prestigieuze gala van de Rose d'Or Awards de prijs voor beste studio entertainment in de wacht gesleept voor zijn TV-programma 'James de musical'.  Een aantal van de acteurs zijn bovendien ook oud-studenten van onze opleiding. Als hogeschool zijn we uiteraard enorm fier. Proficiat James, cast en crew. 

James studeerde in 2006 af aan ons conservatorium en heeft sindsdien een indrukwekkend parcours afgelegd. Als getalenteerde duizendpoot - acteur, presentator, regisseur en producer - heeft hij al meegewerkt aan verschillende grote producties. Nu wordt zijn eigen show 'James de musical' internationaal erkend. 

Zelfs in mijn stoutste dromen had ik dit niet verwacht. Het bewijst eens te meer hoeveel talent we in huis hebben in Vlaanderen. Dus deze roos gaat niet alleen naar ons hele team maar ook vast en zeker naar de hele sector die we hiermee internationaal op de kaart zetten. Het voelt een beetje als de wereld veroveren.

James Cooke
presentator

In 'James de musical' wordt het leven van een bekende Vlaming omgetoverd tot een musicalvoorstelling. Onder meer Natalia, Gert Verhulst en Niels Destadsbader waren al te gast. Op 8 december start het tweede seizoen. 

© foto SBS

 

 

Deel dit