Communicatiedag Communicatiemanagement
Verhaal

Communicatiedag

Waar de studenten communicatiemanagement normaal naar de communicatie- en reclamewereld trekken, worden voor de jaarlijkse Communicatiedag de rollen omgedraaid. Neem een kijkje bij echte reclametoppers, verover een unieke stageplek of woon een gastcollege bij van een professional. En uiteraard mee georganiseerd door de studenten zelf.

Aan grote namen alvast geen gebrek: BBDO, Darwin, Publicis, Duval Guillaume, ... En ook gekende experten binnen hun vakgebied zoals alumni Sacha Vanbellinghen, Team Manager Marcom bij Colruyt. Of Nadia Naji, Social Media beheerder bij BRUZZ. Die de studenten via concrete cases inkijk geven in hun vakgebied.

Die praktijkervaring is een belangrijk aspect. Want communicatie studeer je niet alleen. Tijdens je opleiding doe je ook heel wat werkervaring op, die veel verder gaat dan 2 stageperiodes. In ons eigen communicatiebureau ga elk jaar je aan de slag met projecten van echte bedrijven en organisaties.

Wij zoeken mensen zonder ervaring

Een unieke mogelijkheid om te leren hoe het echt werkt. Maar ook om je eigen sterktes te ontwikkelen. En uiteraard heb je net zoals iedereen ook werkpunten. Daarvoor zetten we ook in om begeleiding,zodat je ook daarin kan groeien. Wij zoeken jonge mensen zonder ervaring, maar met persoonlijkheid en drive. Ben jij klaar? Want wij staan in ieder geval klaar voor jou, wie je ook bent!

Maar terug naar de Communicatiedag en een volgepakte namiddag met boeiende talks. Zo komt Bram Boriau van Talking Birds, het begrip public relations van A tot Z uit de doeken doen. En ook een interessant gastcollega van Bernard Polet, oprichter van het gerenommeerde IndianDribble, staat nog op het programma.

Arno Herremans
Organisatieteam Communicatiedag
Student Communicatiemanagement

Ook beginnen aan onze opleiding communicatiemanagement?

SCHRIJF JE IN

ontbijt
publicis
presentatie
workshop
Deel dit