BrOLL Zinneke
Verhaal

BrOLL op Zinneke Parade!

BrOLL (Brussels Open living Lab), het verbindend en creatief Lab van de opleiding Pedagogie van het jonge kind, is opnieuw van de partij op de Zinneke Parade 2024. 

Het atelier trok, naast de studenten en de vaste bezoekers, nieuwe partners aan om het overkoepelend thema ‘plaizir’ vorm te geven. Hubbie en Forsiti’A, twee organisaties die in de buurt van Campus Kanal resideren, versterkten de werking. Samen gaven ze het beste van zichzelf gedurende de voorbije maanden om de Zinnode (centrum), onder de veelbelovende titel Barba HAHA, vol kleur en plezier tot leven te wekken. 

PlaiZir, het thema van 2024

Met ‘PlaiZir’, het participatief gekozen thema van deze editie, zet de organisatie de spotlights op kunst en co-creatie in de stedelijke ruimte én het plezier dat dit ons verschaft! Met behulp van een stembiljet, terug te vinden in het programmaboekje of via een QR-code, kan het publiek een thema voorstellen. Op basis van de inzendingen maakt een jury haar keuze.   

We zien jullie graag morgen, 1 juni voor de finale tijdens de Zinneke Parade 2024.

BrOLL? Wa is da? 

BrOLL (Brussels Open Living Lab) is een sociaal-educatief project waarbij oude, afgedankte en restmaterialen (cf. ‘brol’) van Brusselse organisaties en bedrijven actief worden ‘her'ingezet in een co-creatief proces om kinderen en volwassen uit verschillende socio-culturele en socio-economische achtergronden met elkaar in verbinding te brengen. De intergenerationele dialoog staat hierbij centraal. 

BrOLL
BrOLL
BrOLL
BrOLL
Deel dit