Alumnicafé met posterpresentatie

Campus Jette
Toegangsprijs
Gratis

Wil jij te weten komen wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in ons vakgebied? Sla je graag nog eens een praatje met je voormalige docenten? Wil je mee beslissen welke posterpresentaties van onze studenten de top 5 halen? Of heb je nood aan wat netwerking?

Dan nodigen we je met onze opleiding Biomedische laboratoriumtechnologie graag uit voor ons alumnicafé met posterpresentatie!

Het alumnicafé vindt plaats op donderdag 13 juni vanaf 17u tot 20u.
Onze studenten uit de derde bachelor stellen hun posters tentoon en voorzien jullie van een woordje uitleg.
Ondertussen wordt er ook een hapje en een drankje aangeboden. Zo is er ook tijd om te netwerken of om wat terug te kijken op de tijd aan de EhB.

Programma:

17-20u doorlopend postersessie (met toelichting vanwege respectievelijke 3MLT-/FEBT-docenten) met hapjes en drankjes
17u45: presentatie over kenniscentrum Biomedical science centre Brussels / Open biolab (Tom Peeters)
18u30: presentatie m.b.t. … (cfr presentatie medialab) (Tom Peeters)
19u15: afsluitende drink

Wat is het voordeel voor jullie?
Oud-studenten kunnen via de posters nagaan welke ontwikkelingen er zich in het werkveld afspelen. Jullie bepalen de top 5 van beste posters MLT en FBT. Jullie kunnen terug in contact treden met oud-docenten.
Docenten zullen geïnteresseerd zijn in  ‘nieuwe ontwikkelingen’ in het werkveld met het oog op mogelijke cursusaanpassingen en in de toekomst zelfs curriculumherzieningen.
Stagementoren kunnen vaststellen of hun ‘student’ klaar is om eindwerk te verdedigen.

Zal aanwezig zijn bij het alumnicafé