Workshops voor studenten

Heb je te kampen met stress, perfectionisme, uitstelgedrag of een gebrek aan zelfvertrouwen? En wil je dit graag aanpakken? Vanuit Stuvo EhB organiseren verschillende workshops die je hierbij kunnen helpen. We organiseren zowel korte infosessies als groepstrainingen die uit meerdere sessies bestaan.

Al onze workshops voor dit academiejaar zijn afgelopen. In het najaar plannen we deze infosessies en groepstrainingen opnieuw dus hou deze pagina in de gaten.

Infosessies

Dit zijn korte workshops van ongeveer 1uur die gegeven worden door de studentenbegeleiders+ van Stuvo EhB. Het zijn parallelle sessies dus je kan zelf kiezen welk moment of welke sessie voor jou het best past.

Thema's:

• Stressmanagement
  • Uitstelgedrag
  • Perfectionisme

Groepstrainingen

Dit zijn langere interactieve groepstrainingen waarbij je je inschrijft voor het volledige pakket van 3 sessies, in totaal 6u. Zij worden in de vooravond gegeven en begeleid door externe psychotherapeuten. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt tot 12 dus wees er snel bij!

Thema's:

• Zeg uitstelgedrag vaarwel
  • Bouwen aan je zelfvertrouwen
  • Leer jezelf ont-stressen

Twijfel je nog? Je kan deze online zelftest doen om een inschatting te krijgen van de ernst vergeleken met andere Vlaamse studenten. Je krijgt je resultaat zoals hier te zien voor drie factoren: faalangst, onzekerheid en uitstelgedrag.

<-- Terug naar overzichtspagina