Vriendenkring oud-personeel

Samen met de de Vrije Universiteit Brussel wil we onze oud-werknemers ook na hun pensionering op de hoogte te houden van wat er leeft en beweegt aan EhB en in Brussel. Daarom hebben we ons in 2011 aangesloten bij de personeelswerking van de VUB en maken we deel uit van de VriendenKring Personeel VUB-UZBrussel-EhB (VKP).

Om lid te worden van VKP volstaat een mailtje naar Francis Vander Mynsbrugge.

UPV-aanbod

Dankzij de samenwerking met het UPV-aanbod zijn er nog andere interessante evenementen waaraan je kan deelnemen.

Als je deelneemt aan activiteiten die georganiseerd worden in samenwerking met UPV, dan geniet je van een prijsvermindering. Dat bedraagt meestal 5 euro, bij bedragen groter dan 10 euro. Je lidmaatschap biedt trouwens nog andere voordelen. Zo krijg je toegang tot:

• de universiteitsbibliotheek van de VUB
  • de studentenrestaurants
  • cursussen in samenwerking met her- en bijscholing. Op zo’n cursus kan je bijvoorbeeld meer kennis verwerven over bepaalde computerprogramma’s.

Oud-Studentenbond

Ook het aanbod van OSB, de Oud-Studentenbond (VUB), staat open voor leden van de Vriendenkring. Check www.osb.be of contacteer info@osb.be.

Website

Raadpleeg Mebruzalem, de website van de Vriendenkring Personeel voor activiteiten, info en nieuws.

Nieuwsbrief

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden van wat er leeft bij de Erasmushogeschool Brussel? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief.