Op kot

De helft van de studenten die in Brussel afstudeert, wil graag blijven wonen in de stad. Ben je er klaar voor? Kom dan op kot, sta op om 8.20u voor de les van half negen, steek ’s namiddags de straat over om op je kamer even uit te rusten en trek ’s avonds nog eens de stad in met je vrienden. Je kan kiezen voor een kot van EhB of voor koten via Brik.

Studentenhuis Jette

Studentenhuis met 160-tal kamers in Jette (Laarbeeklaan 119, 1090 Jette)

Studentenhuis Brussel centrum

Studentenhuis met 34-tal kamers, opgedeeld in appartementen  (A.Dansaertstraat 123, 1000 Brussel).

Brik

Partner die ruim aanbod huisvesting bezit in Brussel centrum

Reservatie voor studentenhuis Jette/Brussel centrum

Vanaf 15 mei kan je via ons inschrijvingsformulier een optie nemen op een kamer in de studentenhome.

Opgelet, de bevestiging van een aanvraag staat niet gelijk aan de bevestiging van een reservatie!

Zodra er een kamer gereserveerd staat voor jou, zal je via mail gecontacteerd worden met de expliciete melding dat er een kamer voor jou werd gereserveerd in het studentenhuis.

Heb je nog vragen over het huren van een kot?

Geen nood, stuur gerust een mailtje naar huisvesting@ehb.be of bel naar 02/476 16 17.

Onze collega, Karolien helpt je met plezier verder!