Studentenhuis Jette

Stuvo EhB beschikt op Campus Jette (Laarbeeklaan 119, 1090 Jette) over een studentenhuis met een 160-tal ingerichte kamers. Dit is verbonden met het gebouw van de departementen Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur en Onderwijs & Pedagogie.

De kamers zijn bemeubeld met: bureau en stoel, bed, een ingebouwde kast, boekenrek, prikbord en een eigen wastafel. Er is toegang tot internet op de kamers via een internetkabel (geen wifi). Op elke verdieping is er een gezamenlijk keukenblok, een microgolfoven, tafels, stoelen en een kleurentelevisie. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op elke verdieping in de gang, bestaande uit 8 douches en 8 toiletten. Beneden is er een wasplaats en een fietsenstalling.

Prijzen per academiejaar (2018-2019):

• huurcontract 12 maanden EhB / VUB student: € 255 per maand ( € 3060 per jaar )
  • huurcontract 12 maanden niet EhB / VUB student: € 300 per maand (€ 3600 per jaar)
  • huurcontract < 10 maanden: € 310 per maand

De energiekosten (water, elektriciteit, verwarming en internet) zijn in de prijs inbegrepen. De waarborg is 300 euro voor EhB / VUB studenten en 600 euro voor niet EhB / VUB studenten.

Bekijk hier de foto's van de studentenhome!

Het huishoudelijk reglement kan je hier raadplegen.

Reserveer je kamer (vanaf 15 juni) :

Onderwijsinstelling
Word of ben je student aan EhB? Welke opleiding volg je?
Waar wil je graag op kot?

Heb je nog vragen over het huren van een kot?

Geen nood, stuur gerust een mailtje naar huisvesting@ehb.be of bel naar 02/476 16 17.

Onze collega, Karolien helpt je met plezier verder!