Workshops voor studenten

Heb je nog vragen over één van deze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar mentaalwelzijn@ehb.be.

Infosessies

Dit zijn korte workshops van ongeveer 1 uur die gegeven worden door de studentenbegeleiders+ van Stuvo EhB. Ze worden zowel online als op campus georganiseerd. Je kan zelf kiezen waar en wanneer je een infosessie zal volgen. Klik op het thema naar keuze voor meer info:

Groepstrainingen

Dit zijn langere interactieve groepstrainingen waarbij je je inschrijft voor het volledige pakket van 3 sessies, in totaal 6u. Zij worden in de vooravond gegeven en begeleid door externe psychotherapeuten. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt tot 12 dus wees er snel bij! Klik op het thema naar keuze voor meer info:

Twijfel je nog? Je kan deze online zelftest doen om een inschatting te krijgen van de ernst vergeleken met andere studenten. Je krijgt je resultaat zoals hier te zien voor drie factoren: faalangst, onzekerheid en uitstelgedrag.

Praatcafé

Vind je het lastig om je studentenleven (terug) op de rails te krijgen? Kom dan naar de praatavond op woensdag 10 november in het RITCS café.

En misschien vind je dit nog wel interessant?

<-- Terug naar overzichtspagina