Workshops voor studenten

Heb je nog vragen over één van deze activiteiten? Stuur dan een mailtje naar mentaalwelzijn@ehb.be.

Infosessies

Dit zijn korte workshops van ongeveer 1 uur die gegeven worden door de studentenbegeleiders+ van Stuvo EhB. Ze worden vooral online georganiseerd maar op vraag komen wij ze ook op jouw campus geven. Spreek erover met je studiebegeleider of stuur een mailtje naar mentaalwelzijn@ehb.be.

Groepstrainingen

Dit zijn langere interactieve groepstrainingen waarbij je je inschrijft voor het volledige pakket van 3 sessies, in totaal 6u. Zij worden in de vooravond gegeven en begeleid door externe psychotherapeuten. Het aantal deelnemers per groep wordt beperkt tot 12 dus wees er snel bij!

Twijfel je nog? Je kan deze online zelftest doen om een inschatting te krijgen van de ernst vergeleken met andere studenten. Je krijgt je resultaat zoals hier te zien voor drie factoren: faalangst, onzekerheid en uitstelgedrag.

Voor dit academiejaar zijn er geen workshops meer gepland.

Heb je zelf een thema of een organisatie die je graag aan bod zou zien komen voor een workshop of een lezing? Laat het weten via mentaalwelzijn@ehb.be en wij helpen het mee organiseren.

Andere thema's

Hieronder een greep uit een aantal topics met info en hulp te vinden op Moodspace:

motivatie zelfverwonding seksuele voorkeur
piekeren eetstoornis suïcidegedachten
angsten slaapproblemen verslaving

En misschien vind je dit nog wel interessant?

<-- Terug naar overzichtspagina