Sportkortingen

Korting fitnessabonnement Basic FIT

Als student van de Erasmushogeschool Brussel geniet je tot 50% korting bij aankoop van een full-option jaarlidmaatschap bij Basic Fit. Eens de lidkaart aangekocht is in de club op campus Jette (naast UZ Brussel) of op campus Etterbeek (van onze sportpartner VUB), kan je terecht in alle Europese clubs van Basic Fit. Voor 155 euro per jaar (+ 25 euro instapkosten bij opstart) kan je genieten van volgende diensten: toegang tot fitnessruimte, deelname aan zowel virtuele als live groepslessen, gratis sportdrank, gebruik kleedkamers en douches, toegang tot alle clubs van de fitnessketen, familiekaar (jouw gezinsleden mogen ook gebruik maken van de kaart op momenten dat jij er zelf geen gebruik van maakt) en een basisprogramma voor kracht, figuur of conditietraining.

Meer informatie omtrent locaties en modaliteiten kan je vinden op www.basic-fit.be .

Tussenkomst sportabonnement

Ben je een actieve sporter, maar vind je jouw favoriete sport niet tussen ons aanbod? Of ben je een pendelstudent en sport je liever bij jouw thuis? Als EhB-student kan je genieten van een terugbetaling van 15 euro* op de aankoop van jouw sportabonnement. Of je nu lid wordt van een atletiekclub, een 10 beurtenkaart aanschaft voor het gemeentelijk zwembad of inschrijft voor een lessenreeks crossfit, wij ondersteunen jouw sportieve acties!

*tussenkomst niet geldig op & niet cumuleerbaar met het studentenabonnement van Basic Fit of op het eigen georganiseerde sportaanbod zoals sportsticker, beurtenkaart jogging/zwemmen bij onze sportpartner VUB,...

Vraag je financiële tussenkomst hier aan!

Sportprojectsubsidies

Wil je zelf een sportactiviteit organiseren voor medestudenten? Bij Stuvo EhB kan je terecht voor een financieel duwtje in de rug. De georganiseerde sportactiviteit moet dan wel aan een aantal vereisten voldoen om in aanmerking te komen. Project per project wordt dan bekeken hoeveel steun hieraan gegeven kan worden.

Vraag je sportprojectsubsidie hier aan!