Sportkortingen

50% korting bij Basic Fit

Als EhB-student, personeelslid of alumni geniet je tot 50% korting bij aankoop van een full-option jaarlidmaatschap bij Basic Fit. 

Je moet je eenmalig registreren in de Basic Fit in Jette (Laarbeeklaan 117, 1090 Jette) of in Etterbeek op de campus van onze vrienden van de VUB (Pleinlaan 2, 1040 Etterbeek). 

Voor 155euro/jaar (+ 25 euro instapkosten bij opstart) kan je genieten van volgende diensten: 

  • toegang tot fitness 
  • deelname aan virtuele en live groepslessen 
  • gratis sportdrank 
  • gebruik van kleedkamers en douches 
  • toegang tot alle clubs van Basic Fit in Europa 
  • Familiekaart (jouw gezinsleden mogen ook gebruik maken van de kaart op momenten dat jij er zelf geen gebruik van maakt) en een basisprogramma voor kracht, figuur of conditietraining

Meer informatie omtrent locaties en modaliteiten kan je vinden op www.basic-fit.be. 

15 euro financiële tussenkomt

Ben je een actieve sporter maar vind je jouw favoriete sport niet tussen het aanbod van Erasmushogeschool Brussel en de VUB? Of ben je pendelstudent en sport je liever bij jouw thuis? 
 
Dan kan je als  EhB student vanaf het academiejaar 2018 – 2019 genieten van een terugbetaling van 15€* op de aankoop van jouw sportabonnement. Of je nu lid wordt van een atletiekclub, een 10 beurtenkaart aanschaft voor het gemeentelijk zwembad of inschrijft voor een lessenreeks crossfit, UAB Sport! ondersteunt jouw sportieve acties.  
 
(* tussenkomst niet geldig op & niet cumuleerbaar met studentenabonnement van Basic Fit of op het eigen georganiseerde UAB sportaanbod.) 
 
Wil je genieten van deze korting? Vraag hier je 15euro korting aan! 

 

UAB Sportsubsidie

Wil je zelf een sportactiviteit organiseren voor medestudenten? Weet dan dat vanaf academiejaar 2017 – 2018 UAB Sport! jou een financieel duwtje in de rug kan geven. 
 
 De georganiseerde sportactiviteit moet wel aan een aantal vereisten voldoen om in aanmerking te komen. Project per project wordt dan bekeken hoeveel steun hieraan gegeven kan worden. 

De UAB sportprojectsubsidies zijn er om sportieve initiatieven voor en door studenten aan te moedigen. Zowel erkende studentenverenigingen, losse studenten(groepen) én individuele studenten kunnen subsidies aanvragen voor deze projectpot. Die projecten moeten wel aan een aantal vereisten voldoen om in aanmerking te komen. Project per project wordt dan bekeken hoeveel steun UAB Sport hieraan kan geven. Het doel van deze projectsubsidies is om een nog bloeiender én diverser aanbod van sportactiviteiten voor alle UAB studenten te voorzien. 


Er kunnen 3 soorten projectsubsidies aangevraagd worden. Elke projectsubsidie heeft een eigen termijn, afhandeling en specifieke voorwaarden.  Het is echter aangeraden om zo vroeg mogelijk een projectsubsidie aan te vragen. 

Vraag je sportsubsidie hier aan!