Sportkortingen

Tussenkomst sportabonnement

Ben je een actieve sporter maar vind je jouw favoriete sport niet tussen ons aanbod? Of ben je pendelstudent en sport je liever bij jouw thuis?

Dan kan je als VUB- of EHB-student genieten van een terugbetaling van €15* op de aankoop van jouw sportabonnement. Of je nu lid wordt van een atletiekclub, een 10 beurtenkaart aanschaft voor het gemeentelijk zwembad of inschrijft voor een lessenreeks crossfit, de VUB sportdienst ondersteunt jouw sportieve acties.

* tussenkomst niet geldig op & niet cumuleerbaar met het studentenabonnement van Basic Fit of op het eigen georganiseerde VUB/EhB sportaanbod zoals sportknipkaart, beurtenkaart jogging,...

Vraag hier je tussenkomst aan!

Sportprojectsubsidies

Wil je zelf een sportactiviteit organiseren voor medestudenten? Weet dan dat de EhB sportdienst jou een financieel duwtje in de rug kan geven.
De georganiseerde sportactiviteit moet dan wel aan een aantal vereisten voldoen om in aanmerking te komen. Project per project wordt dan bekeken hoeveel steun hieraan gegeven kan worden.

Vraag hier je projectsubsidie aan!

Basic-Fit jaarabonnement

Als student van Erasmushogeschool Brussel krijg je 50% korting op een fitness jaarabonnement bij Basic-Fit! Met dit studenten abonnement heb je toegang tot alle Basic Fit in België en Europa, maar je moet je eenmalig registreren in de basic fit in Jette (Laarbeeklaan 125, 1090 Jette) of in Etterbeek (Pleinlaan 2, Etterbeek). Vergeet zeker niet je identiteitskaart, studentenkaart of inschrijvingsbewijs mee te nemen!

Dit fitness abonnement bedraagt 150 euro + instapskosten (ongeveer 180 euro in totaal) en hiermee kan je gebruik maken van de groepslessen, fitness en kan je gratis water verkrijgen.

Daarnaast kunnen de overige leden van je gezin (ouders, inwonende broers en zussen) ook gebruik maken van deze kaart, maar vergeet dan zeker geen attest van de gezinssamenstelling mee te nemen.