Programma LoReCa Jaar 2

Veld
Credits
Operationele vaardigheden
Optie Logies: Front office
Semester
4
4
Optie Restaurant: Productkennis en restaurantservice
Semester
3 + 4
5
Optie Restaurant: Menu-engineering
Semester
4
3
Optie Catering: Productkennis, koken & presenteren
Semester
3 + 4
5
Optie Catering: Menu-engineering
Semester
4
3
Managementvaardigheden
Optie Logies: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Optie Logies: Event management
Semester
3
4
Optie Logies: Hotelorganisatie
Semester
4
4
Optie Logies: Hotelprijszetting
Semester
3 + 4
4
Optie Restaurant: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Optie Restaurant: Event management
Semester
3
4
Optie Restaurant: Restaurantbeheer
Semester
3 + 4
4
Optie Catering: Food & Beverage cost control
Semester
3
4
Optie Catering: Event management
Semester
3
4
Optie Catering: Cateringbeheer
Semester
3 + 4
4
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
Financieel beheer
Semester
3
4
Personeelsbeheer
Semester
3
4
Aankoopbeheer
Semester
3 + 4
3
Communicatie
Keuzevak

Interculturaliteit

Spaans

Duits

Semester
3
3
Marketing
Semester
3
4
Persoonlijke ontwikkeling
Semester
3
3
Talentontwikkeling
Semester
3 + 4
3
Werkveld
Eindstage: Ik binnen de sector (L / R / C)
Semester
4
12
Geïntegreerd project (L / R / C)
Semester
4
4