Veld
          
          
            Credits
          
        Operationele vaardigheden
      
          Afstudeerrichting Logies: Front office
Semester
              4
          4
Afstudeerrichting Restaurant: Productkennis en restaurantservice
Semester
              4
          5
Afstudeerrichting Restaurant: Menu-engineering
Semester
              4
          3
Managementvaardigheden
      
          Eventmanagement
Semester
              3
          5
Optie Logies: Hotelorganisatie
Semester
              4
          4
Optie Logies: Hotelprijszetting
Semester
              4
          4
Optie Restaurant: Restaurantbeheer
Semester
              4
          4
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
      
          Financieel beheer
Semester
              3
          4
Personeelsbeleid
Semester
              3
          3
Aankoopbeheer
Semester
              3
          3
Communicatie
      
          Keuzevak
Interculturaliteit
Spaans
Duits
Semester
              3
          3
Marketing
Semester
              3
          5
Talentontwikkeling
      
          Professionele ontwikkeling
Semester
              3
          3
Integratievakken
      
          Walking dinner
Semester
              4
          3
Facility takeover
Semester
              3
          3
Eindstage (Logies/Restaurant)
Semester
              4
          12
Geïntegreerd project
Semester
              4