Programma LoReCa Jaar 2

Veld
Credits
Operationele vaardigheden
Optie Logies: Front office
Semester
4
4
Optie Restaurant: Productkennis en restaurantservice
Semester
4
5
Optie Restaurant: Menu-engineering
Semester
4
3
Managementvaardigheden
Eventmanagement
Semester
3
5
Optie Logies: Hotelorganisatie
Semester
4
4
Optie Logies: Hotelprijszetting
Semester
4
4
Optie Restaurant: Restaurantbeheer
Semester
4
4
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
Financieel beheer
Semester
3
4
Personeelsbeleid
Semester
3
3
Aankoopbeheer
Semester
3
3
Communicatie
Keuzevak

Interculturaliteit

Spaans

Duits

Semester
3
3
Marketing
Semester
3
5
Talentontwikkeling
Professionele ontwikkeling
Semester
3
3
Integratievakken
Walking dinner
Semester
4
3
Facility takeover
Semester
3
3
Eindstage (Logies/Restaurant)
Semester
4
12
Geïntegreerd project
Semester
4
4