Veld
Credits
Operationele vaardigheden
Inleiding tot de horecasector
Semester
1
3
Gastvrijheid - Kennismaking
Semester
1
3
Gastvrijheid - Verdiepend
Semester
2
3
Managementvaardigheden
Personeelsbeheer
Semester
2
3
Operationeel beheer
Semester
2
3
ICT, administratie en bedrijfsmanagement
Gezondheid, veiligheid en hygiëne
Semester
1
3
ICT-vaardigheden
Semester
1
4
Boekhouden
Semester
2
3
Communicatie
Professionele communicatie Frans
Semester
1 + 2
4
Professionele communicatie Engels
Semester
1 + 2
4
Professionele communicatie Nederlands
Semester
1 + 2
3
Etiquette & Omgangsvormen
Semester
1
3
Talentontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Semester
1
3
Integratie
Gastvrijheid in de praktijk
Semester
1
3
Logies takeover
Semester
1
3
Restaurant takeover
Semester
2
3
Operationele stage
Semester
2