musical
Professionele Bachelor in de Kunsten

• Is Musical jouw passie en zoek je een degelijke professionele scholing?
  • Wil je weten waar je echt toe in staat bent en je artistieke identiteit ontwikkelen?
  • Wil je samenwerken, creëren en innovatieve uitdagingen aangaan?

Met een professionele bachelor Musical van het Koninklijk Conservatorium Brussel kan je heel wat kanten uit. Of je nu terecht komt in een internationale productie, je gaat meer intimistisch theater spelen of je verzorgt de dubbing voor een animatiefilm, met je diploma Musical zit je goed.

Ontdek alles over de opleiding Musical op de website van het KCB. Da's trouwens ook de plek waar je kunt chatten op 16, 19 en 23 februari (SID-ins).

Kwaliteitsvol onderwijs

EhB streeft kwaliteitsvol professioneel en artistiek onderwijs na!

• We ontwikkelen onze opleiding voortdurend om te voldoen aan (inter)nationale standaarden.
  • In 2018 vond een peerreview plaats voor de opleiding. Lees het volledige rapport hier met de sterke punten en de aanbevelingen.
  • Download de kwaliteitsfiche. Zo kom je te weten wat studenten, alumni, werkveld en lectoren denken over deze opleiding.
  • Lees meer over onze kwaliteitszorg.
  • Wie volgt de opleiding Musical? Hoe doen studenten het in het eerste jaar in de opleiding? En hoe lang doen studenten Musical over het behalen van hun diploma? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Neem dan zeker hier een kijkje.

Nog vragen?