Lunch Talks @medialab.brussels

Kom je honger (naar kennis) stillen tijdens de Lunch Talks!

Lunch Talks Sponsors

Tijdens het academiejaar 2019-2020 organiseren het Departement Design & Technologie, medialab.brussel en het kenniscentrum AI 6 inspirerende Lunch Talks voor studenten, docenten, vakmensen en professionals met een passie voor digitale technologie. De bedoeling van deze Lunch Talks is het werkveld, onderzoek en studenten samenbrengen in een gezellige informele setting in het medialab.brussels. En natuurlijk ook de honger (naar kennis) stillen tijdens de lunch. Wij zorgen voor de talks en de boterhammen!

De Lunch Talks gaan door op elke 2e dinsdag van de maand met uitzondering van vakantie- en examenperiode in het medialab.brussels. Tijdens elke sessie geven we van 12u30 tot 13u30 het podium aan 2 sprekers (30 minuten) die iets interessants te vertellen hebben over de wondere wereld van digitale technologie. Dit kunnen onderzoekers, studenten, professionals, docenten, … zijn met hun eigen kijk op de toekomst.

Wanneer gaan de Lunch Talks door?

 

Hoe ziet het leven eruit als alumnus van de Erasmushogeschool Brussel? Hoe verloopt de stap naar het werkveld? Welke andere richtingen kun je nog uit? Enkele oud-studenten die een opleiding volgden aan de EhB komen vertellen over hun ervaringen, hindernissen en belevingen. Nieuwsgierig? Kom luisteren naar de verhalen van onze (oud-)studenten en misschien ontdek je wel hoe jouw 'Life After Ehb' eruitziet.    


 

  • Dinsdag 12 mei 2020

Waar gaan de Lunch Talks door?

De Lunch Talks gaan altijd door in het medialab.brussels van 12u30 tot 13u30. Als je ook je honger wil stillen met een heerlijke boterham. Dan is het verplicht om je op voorhand in te schrijven en je boterham te reserveren. Dat doe je door het formulier hieronder in te vullen.

Wie komt er spreken?

Elke Lunch Talk staat in het teken van een bepaald thema.

Heb je zelf een suggestie als thema, ken je een goede spreker of wil je zelf iets komen vertellen? Stuur dan een mail naar catherine.middag@ehb.be

Reserveer hier je boterham

Wij bedanken onze sponsors