Financiële steun

Of je nu kiest voor een professionele of academische bachelor of master: een diploma van het hoger onderwijs heeft een grote, positieve invloed op je carrière. Het zal je toekomst bepalen. Bij EhB zijn we er sterk van overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Ook als het financieel wat minder gaat.

Studenten wandelen door Brussel

Studietoelage, voorschot op je studietoelage, STUVO toelage of lening...

Vanuit de overheid en studentenvoorzieningen zijn er initiatieven om je opleiding te helpen te bekostigen. Bij de sociale dienst van Stuvo EhB kan je terecht voor meer informatie omtrent je studietoelage, STUVO toelage en -lening. Samen met de collega's bekijken we je financiële situatie en begeleiden we je zodat ook jij je studies zorgeloos en succesvol kan afronden.

Aan de slag als jobstudent?

Wil je op de hoogte blijven van de studentenjob die Erasmushogeschool Brussel en STUVO EhB zelf aanbieden? Stuur 'I DO' naar STUVO@ehb.be

Of ben je op zoek naar een studentenjob buiten de campus, dan kan je terecht bij JOS.

Op student@work.be vind je meer info, kan je nagaan hoeveel uren je nog over hebt en kan je een attest afdrukken waarop het resterend aantal uur vermeld staat.

Voordelen

Als EhB-student krijg je korting op...

• 10 euro korting in 5 grote Brusselse cultuurhuizen dankzij de stuvocheque
  • 50% korting op een jaarabonnement bij de Basic Fit
  • 30euro per jaar om deel te nemen aan onze sportlessen in Jette en Brussel centrum
  • Terugbetaling van €15 op de aankoop van jouw sport abonnement (niet van toepassing op abonnementen van Basic Fit of op het eigen georganiseerde sportaanbod zoals aankoop sportknipkaart, beurtenkaart jogging,…).
  • Kortingen op het openbaar vervoer (NMBS en MIVB).
  • De hogeschool biedt je een softwarebundel aan een voordelig tarief. Deze softwarebundel is afhankelijk van je opleiding. Via de website  van academicsoftware kan je met je gebruikelijke EHB-login (dezelfde als voor e-mail)  aanmelden om deze softwaretitels op je eigen pc of laptop te downloaden en installeren.
  • Aan studentikoze prijs eten in onze 5 studentenrestaurants.
  • Wil je zelf een activiteit organiseren voor je medestudenten? Stuvo EhB kan je financiële ondersteuning bieden via de projectsubsidie!