Let's make it big: RITCS'ers in woord, beeld en klank

banner DWW
Event
Data

In de aanloop van De Warmste Week dragen heel wat RITCSers hun steentje bij met activiteiten om hun zelfgekozen goede doelen te steunen. Kom dat zien en steunen!

Binnenkort breekt De Warmste Week weer aan. Van 18 tot en met 24 december 2019 zullen de drie Studio Brussel-dj’s Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns vanuit Kortrijk zeven dagen lang 24 uur per dag verzoekplaten voor een goed doel draaien op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. 

Op 12 december organiseren de studenten van 1 Audiovisuele Media een filmavond op het RITCS om geld in te zamelen voor De Warmste Week. Hiermee steunen ze Circus Zonder Handen, een inclusieve urban circusschool in Brussel die zijn circusaanbod toegankelijk maakt voor iedereen. Om 19u30 start de screening van Tim Burton's 'The Nightmare Before Christmas'. Er zal warme chocomelk verkocht worden en een Polaroid Stand zijn voor onvergetelijke plaatjes. Meer info vind je op Facebook of via onze agenda.

CINEMA RITCS, KASKcinema & Kortfilm.be bundelen hun krachten voor een avondvullend kortfilmprogramma op 18 december in CINEMA RITCS. Een mix van studentenfilms van beide scholen gaan met elkaar in dialoog, de aanwezige regisseurs doen daarna hetzelfde. Op het programma staan onder meer ‘Maman’ van Olivier De Vos, ‘Voor Eunice’ van Jaan Stevens en ‘Aïsha’ van Silke De Corte. De opbrengst van deze avond gaat zoals elk jaar integraal naar een goed doel. Dit jaar is dat cinémaximiliaan. Meer info vind je op Facebook of via onze agenda

Op donderdag 19 december opent het RITCS café naar jaarlijkse gewoonte de deuren voor het grote XL AIR Kerstfeest. De opbrengst van de tickets gaat in het teken van De Warmste Week naar het goed doel Collectmet, een project dat voedselverspilling wil reduceren door onverkochte groenten en fruit te delen. Tickets zijn te koop op 9, 10 en 12 december aan de XL AIR studio en in het RITCS café. Meer info vind je op Facebook of via onze agenda

Deel dit