Groepstraining 'Bouwen aan je zelfvertrouwen'

Campus KANAL
Toegangsprijs
Gratis

Denk je soms ook wel eens: 'anderen gaan dat kunnen, maar ik niet', 'ik durf dat niet', 'ik ga die toch weer teleurstellen', 'die zal mij wel niks vinden'. Je bent hier niet alleen in. Als je dit af en toe voelt, geen zorg iedereen kent dat gevoel. Als je dit vaak of zelfs altijd voelt, dan kan dat zwaar doorwegen op je gemoed en je levenskwaliteit.

In deze workshop gaan we adhv zeven pijlers in de wetenschap van zelfvertrouwen aan de slag met je onzekerheid en je zelftwijfel. Je gaat tijdens de workshop en daarbuiten oefenen met praktische tools om je zelfbeeld een boost te geven en je weer beter in je vel te voelen.

Praktische informatie:

Locatie: Campus Kanal, slotstraat 28 1000 Brussel

Data: De groepstraining is verdeeld over drie sessies

• Do 11 november 2022 én
  • Do 17 november 2022 én
  • Do 24 november 2022

Kostprijs: Gratis

Inschrijvingsvoorwaarden:

• Inschrijven is verplicht en kan hieronder
  • Max 12 deelnemers, nadien kom je op reservelijst
  • Gratis, maar je inschrijving betekent wel een engagement om alle drie de sessies aanwezig te zijn!

INSCHRIJVING NOG NIET ACTIEF!

fdqsd

Lesgeefster: Stefanie Barigand (Therapeutisch Centrum Vijfhoek)

Stefanie is heel open, luistert aandachtig, brengt de groep in actie en creëert verbondenheid. Ik voelde me direct op mijn gemak.

Student

Ik voelde me veilig genoeg om mijn verhaal te doen en Stefanie had een super motiverende werking.

Student