Enactus kick-off

Enactus
Event
Data
,
17:00
tot
19:00
Waar?
RITCS Café
Toegangsprijs
gratis

Pak jij ook graag maatschappelijke problemen aan? Ben je nieuwsgierig, ondernemend, en werk je graag in teams? Wil je ‘out of classroom’ skills leren en een netwerk opbouwen die van pas komen in je toekomstige carrière? Dan is Enactus misschien wel iets voor jou! Sinds oktober 2018 is België het 37e Enactus land. Jij kan geschiedenis schrijven door samen met medestudenten het eerste team aan de EhB op te zetten en verder uit te bouwen!

Tijdens de kick-off avond vertellen we je meer over Enactus, haar projecten en de impact die daarmee gemaakt wordt. Er zal een brainstorm discussie plaatsvinden over problemen die jou bezighouden, zoals de opwarming van het klimaat, gezondheidszorg, kansarmoede en de circulaire economie en we kijken hoe sociaal ondernemerschap een positieve impact kan maken. Een Enactus alumnus komt getuigen over zijn ervaring bij Enactus en wat die hem bracht. Tot slot krijg je info over wat Enactus EHB jou te bieden heeft, en hoe je mee kunt doen met het Enactus team.

Er zullen hapjes & drankjes aanwezig zijn. Om voedselverspilling tegen te gaan moet je je daarvoor wel inschrijven via deze pagina. 

Wil je nu alvast wat meer informatie? www.enactus.org

Enactus – head for business, heart fort the world

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Enactus is een internationale non-profit organisatie waarin studenten, bedrijven en het hoger onderwijs samenwerken aan het creëren van een betere wereld en het ontwikkelen van de #nextgeneration leiders en social innovators. Meer dan 72,000 studenten in 37 landen zetten jaarlijks innovatieve, ondernemende projecten en start-ups op om maatschappelijke problemen in hun communities aan te pakken. 

Enactus2
Enactus3

Schrijf je in

Deel dit