808 Rendez-Vous: a night full of Hip-Hop music

hiphop
Evenement
Data
,
20:00
tot
22:00
Waar?
RITCS café, A.Dansaertstraat 70, 1000 Brussel
Toegangsprijs
GRATIS

Kom do 27/2 naar het RITCS café waar we een nacht vol hip-hop muziek organiseren met 2 studenten van het RITCS.

Line-up:

🔥KESTIFIED
Een 20-jarige super getalenteerde DJ uit Kortrijk, klaar om België over te nemen! Kestified combineert naadloos verschillende stijlen zoals hiphop, dancehall, baile funk, afrobeats met oldschool zoals soul en R&B klassiekers. Zijn stijl is wild en energiek, zijn vaardigheden zijn bekend en elk feest dat hij speelt staat op zijn kop.
Gespeeld op Fire is Gold, Pukkelpop x Bacardi, Rock Werchter x Bacardi, Studio Brussel, MNM, Charlatan, Trillers, Genk On Stage. # 37 in Red Bull Elektropedia DJ top 100.
https://soundcloud.com/jarikesteloot

🔥ALL-TURN
Een 18-jarige rapper die ervan houdt om altijd 100% te gaan. Een tiener die van rapmuziek houdt, maar naar alles luistert. Het is bijna 2 jaar geleden dat hij bezig is met het maken van liedjes en dit avontuur met rap. Hij wil zijn muziek graag naar meer mensen brengen!
"Als ik op het podium sta, krijg ik een golf van geluk en kracht die ik nog nooit eerder in mijn leven heb gevoeld. Ik heb het gevoel dat ik geweldige dingen kan doen, wat ik absoluut streef om te doen!" Veelbelovende woorden van een gemotiveerde jonge kracht in het spel! Harde trap beats, goeie flows, gewoon een goede tijd gegarandeerd!

ALL-TURN - HOP OUT:
https://www.youtube.com/watch?v=oCdObBhlPa8

🔥IVO
Een 22-jarige rapper die werd geboren in Mozambique. Toen hij 14 jaar oud was, verloor hij zijn moeder. Na het verlies, begon hij zijn gevoelens op te schrijven en rapmuziek te maken in het Portugees. Toen hij 20 jaar oud was, begon hij in het Nederlands te schrijven.
Hij schreef een lied voor zijn moeder genaamd "Briefje naar mama". Het is een brief waarin hij zijn moeder vertelt hoe het nu met hen gaat, 8 jaar later zonder haar. Zijn eerste optreden was in het Red Star Line Museum. Hij ging onlangs naar Bruzz om te praten over het lied dat hij voor zijn moeder schreef: https://www.bruzz.be/videoreeks/bruzz-radio/video-jonge-rapper-schrijft-brief-aan-zijn-overleden-moeder

IVO - DAKLOOS
https://www.youtube.com/watch?v=6r1tZH4Wclo

Deel dit