Organisatie & Management
Verhaal

Tweedejaars Organisatie & Management op trip naar Amsterdam

Van theorie naar praktijk: de tweedejaars Organisatie & Management organiseerden voor het vak Project management: travel & event management een boeiende reis naar Amsterdam. Ze ontdekten samen de stad en versterkten zo hun klasband. Hieronder lees je een recap van hun trip naar Nederland.

Cruisen en spectaculair schommelen in Amsterdam

Rond half twee in de namiddag kwamen we aan in het station van Amsterdam Centraal waar we in de metro doken richting onze jeugdherberg: Via Amsterdam. Het duurde maar een kwartiertje voor we er arriveerden, midden in een sfeervolle studentenwijk bij Oost-Amsterdam. Na de verdeling van de kamers pakte iedereen zijn koffers uit en vertrokken we naar onze eerste activiteit: een rondvaart op de Amsterdamse grachten met Starboard Boats Amsterdam. Dit was een ontspannende manier om de indrukwekkende Nederlandse hoofdstad te leren kennen, vanuit onze comfortabele boot met glazen dak. Terwijl we op de grachten van de stad voeren, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, profiteerden we van de heerlijke zon en genoten we van het mooie uitzicht. We spotten de boot van Kim Kardashian, het huis van Anne Frank en het Operagebouw.

Dag twee ging van start met een fijn ontbijt van ovenverse broodjes, beleg, eitjes, yoghurt en koffie. Daarna vertrokken we naar de A’DAM Tower, een tachtig meter hoge toren met een unieke ronde vorm. We vergaapten ons aan het uitzicht boven de stad. Helemaal spectaculair werd het toen we de kans kregen om op de toren te schommelen in de attractie ‘Over the Edge’, Europa’s hoogste schommel.Om negen uur die avond werd iedereen verwacht in de speelzaal van het hostel. Daar hebben we onze dag afgesloten met een leuk teambuildingspelletje, genaamd weerwolf. We hebben veel gelachen en maakten er een gezellige avond  van.  

Duurzame mode en Johan Cruyf

Op dag drie stond het Fashion For Good museum op het programma. Dit modemuseum werkt aan duurzame oplossingen en innovaties die beter zijn voor de mens en planeet, waaronder kleren maken uit gerecycleerd materiaal. De rest van de namiddag kuierden we verder rond in Amsterdam om te eindigen in de Escape Room Amsterdam. Anderhalf uur lang pijnigden we onze hersens om in team zo snel mogelijk de ingewikkelde raadsels en puzzels op te lossen. Spannend en leuk!  De laatste dag sloten we af met een voltreffer: een bezoek aan de indrukwekkende Johan Cruijff Arena, het grootste stadion van Nederland. Voldaan en vrolijk keerden we terug naar huis, met mooie herinneringen aan een goedgevulde citytrip die onze klas dichter bij elkaar heeft gebracht.

Organisatie & Management
Organisatie & Management
Deel dit