Kris Poté
Verhaal

Toptransfer! Marketingman Capgemini Kris Poté wordt docent Communicatie

Na meer dan dertig jaar als directeur en vice president marketing & communicatie in de IT-wereld, maakt Kris Poté (°1962) de overstap naar de Erasmushogeschool Brussel (EhB). Vanaf 1 februari start hij als docent bij de opleiding Communicatie. Hij zal zijn expertise delen o.a. in de vakken Communicatie & Innovatie en Communicatie & Research.

"Ik wil vooral mijn decennialange ervaring overbrengen naar enthousiaste studenten die zich in het communicatievak willen verdiepen en er hun beroep willen van maken. Op het einde van vorig jaar heb ik enkele maanden les gegeven aan de grootse STEM-school van Vlaanderen, het Don Bosco Instituut in Halle. Een leerrijke ervaring. Maar nu zet ik graag een stap verder en kies ik voor het hoger onderwijs.”

Kris Poté

Kris Poté startte zijn loopbaan als militair journalist en perschef, was drie jaar directeur van het Cultureel Jeugdpaspoort (CJP), en startte in 1993 bij EDS (nu DXC). Daarna ging hij via Ernst&Young Consulting aan de slag als vicepresident marketing & communicatie bij Capgemini. Heel zijn carrière stond in het teken van marketing en communicatie. Hij is eveneens bestuurder bij C², de Belgische vereniging van communicatiedeskundigen.

Kris Poté is ook gekend als auteur van meerdere boeken, columns en blogs (www.krispotewrites.be).

(foto: (c) Kris Poté)

Deel dit