Podium- & Eventtechnieken
Verhaal

Heel wat nieuws te ontdekken in 2023-2024

We starten heel wat nieuwe opleidingen in september en er is voor elk wat wils: kort of lang en in tal van domeinen.

Zo zijn we trots op onze nieuwe graduaten Sociaal-Cultureel Werk en Podium- & Eventtechnieken (RITCS). Beide profielen beantwoorden aan de vraag vanuit het werkveld naar hands-on professionals die met de nodige expertise zelfstandig aan de slag kunnen.

Ook nieuw is de samenwerking met de scholengroepen UN!K, SCOOP en Brussel voor de educatieve bacheloropleiding Lager Onderwijs: dankzij de verkorte formule kunnen zij-instromers die al aan de slag zijn in hun basisscholen, snel een waardevol diploma bekomen. Zo beantwoorden we aan de nood voor inhoudelijke en vakdidactische knowhow.

Op het vlak van levenslang leren nemen onze micro-credentials een hoge vlucht. Democracy: Challenges & Futures en Preventieve Gezondheid worden samen met de VUB ingericht. De Micro-credential Tourism & Leisure Basics heeft twee delen en richt zich tot iedereen die actuele inzichten wil opdoen over de reissector. De Micro-credential STEM-leerkracht past in het STEM-plan van onze overheid, we geven leerkrachten de kans het STEM-onderwijs toegankelijker te maken. Een fijne partner hierbij is STEM-steunpunt Brussel. 

Ook nieuw binnen ons aanbod levenslang leren zijn deze acht postgraduaten: Musical gaat van start met een postgraduaat binnen KCB. In het domein van de gezondheidszorg pakken we uit met Applied Bio-Informatics in Research, Technologisch Verpleegkundige, Forensisch Verpleegkundig Expert, Forensisch Hulpverlenend Expert, Bedrijfsverpleegkundige, Peri-operatieve Zorgen en Health Coach

En dan hebben we het nog niet over al onze bij- en nascholingen, een aanbod van ruim 30 korte specialisaties. Goesting gekregen? Klik hieronder op de links!

Deel dit