vov en EhB
Verhaal

Gratis naar de L&D beurs van VOV-Lerend Netwerk

Sinds vorige week engageren EhB en VOV-Lerend Netwerk zich samen op het vlak van het opleiden van personeel binnen organisaties. Samen zijn we ons immers bewust van het belang van levenslang leren. En deze week mogen we al meteen tickets uitdelen ter waarde van €290 voor de L&D beurs van VOV, die doorgaat op 4 juni in het ICC (International Convention Center) in Gent. Wees er snel bij, er zijn 20 tickets te verdelen.

Interesse? Vraag de kortingcode én de inschrijvingslink op door een mailtje naar dorien.brouwer@ehb.be en je bent gratis binnen! Zo eenvoudig is het.

Het thema van de beurs is Connecting L&D. Hier lees je er alles over. We kopiëren al even de essentie: 

"Is leren alleen nog weggelegd voor Artificiële Intelligentie? Bij VOV vinden we van niet. Toegegeven, het menselijk leerproces verloopt net iets anders dan dat van ChatGPT. Maar net zoals de AI-gegenereerde chatbot, die verschillende brokjes informatie samenvoegt en analyseert, zo brengt VOV tijdens de VOV-Beurs van 2024 opnieuw de Vlaamse L&D-professionals bij elkaar. Opdat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren en de nodige connecties kunnen leggen om optimaal te kunnen (samen)werken.

De VOV-Beurs is dé vakbeurs voor iedereen die zich bezighoudt met leren en het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. ‘Connecting L&D’ zien we dan ook niet alleen als het samenbrengen van L&D-professionals om uitwisseling mogelijk te maken. Het is ook een oproep om zelf te connecteren met elkaar. Én binnen het vakgebied van Learning & Development, want leren is verbanden leggen.

Netwerking, kennisuitwisseling en beleving staan deze editie daarom centraal. In alle vormen en maten. Ook dit jaar combineren we een digitaal programma met live presentaties, workshops, keynotes, gelaagde en ervaringsgerichte beursvloer, podcasting, meet & greets, showcases en nog zoveel meer." 

Lees meer over de nieuwe samenwerking in deze blog.

Deel dit