Zicht op de baai in Mauritius
Verhaal

Dig-X studenten Maxime en Ruben kunnen stage in Mauritius alleen maar aanraden

Een stage in het wonderbaarlijke Mauritius is een ervaring die je je op voorhand moeilijk kan voorstellen! De cultuur, het land, de nieuwe IT trends die we leren en nog veel meer. Je komt in contact met zoveel diverse facetten van jezelf, zowel in de werkomgeving als erbuiten! 

Niet enkel hebben we software leren ontwikkelen in een bedrijfscontext maar ook onze soft skills verbeterd door de contacten met de mensen op de werkvloer, scholen, techtalks en in de stad. Als je de kans hebt om in het buitenland stage te lopen of te studeren kunnen we het je zeker aanraden! 

Maxime Walravens netwerkt tijdens een techtalk
Maxime Walravens

De combinatie met de dagdagelijkse taken is wel een uitdaging omdat je natuurlijk liever het land zou willen verkennen maar dit creëert dan ook weer extra discipline, een mooie eigenschap om te beheersen. 

Thomas en Ruben gaven zelfs elke vrijdag presentaties op de universiteit van Mauritius over machine learning. En al 9 demo’s/presentaties met potentiële klanten om hun innovatieve projecten rond Machine learning en Augmented reality te demonstreren.

Demo door Ruben
Deel dit