Commin@

Welkom bij Commin@! Wat doen we binnen onze studentenkring? De sfeer die je bij ons kan terugvinden is zoals in een jeugdbeweging of jeugdhuis. Door de jaren heen ken je iedereen & iedereen kent jou, het is een grote vriendenkring. Je vindt er vooral vrienden voor het leven waarmee je je studiejaren doorstaat, waardoor jij ook je sociaal netwerk kan uitbreiden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Heb je hulp nodig met je studies? Geen probleem, iedereen bij Commin@ helpt je graag vooruit met taken, schoolproblemen en examens. We studeren vaak samen en kunnen je helpen met vakken die we al hebben afgerond. 

We doen veel aciviteiten, niet enkel op café gaan. Jaarlijks gaan we op weekend met de hele kring. Regelmatig organiseren we TD's, zoals oa Candyland TD, Neon Night,... Saint V is voor ons vroegtijdige kerst, een moment waar wij naar uitzien omdat het een van de grootste studentenfeesten ooit is waar bijna elke Brusselse student aanwezig is. Daarbuiten organiseren we ook leuke culturele activiteiten en uitstapjes! 

Bij ons zijn alle studenten welkom van het departement Media & Maatschappij die studeren op campus Bloemenhof. Om lid te worden organiseren we een leuke doop, in de vorm van een stadswandeling. We willen nieuwe leden op een leuke, ontspannen manier kennis laten maken met onze studentenkring. Iedereen is nuchter, er is geen naaktgedeelte en niets is verplicht! 

Onze contactgegevens: 

qsdqe