Eindwerken

Eindwerk raadplegen

Hieronder kan je lezen hoe je eindwerken kan consulteren:

Campus Kanal

• Eindwerken van de opleidingen Ba Lager Onderwijs, Ba Secundair Onderwijs, Ba Pedagogie van het Jonge Kind zijn volledig online te raadplegen sinds 2013-2014.
  • Eindwerken van de opleidingen Ba Journalistiek, Ba Communicatiemanagement, Ba Office Management, Ba Sociaal Werk, Ba Toerisme en Recreatiemanagement, Ba Hotelmanagement en Ba Idea en Innovation Management zijn enkel te raadplegen op afspraak.

Campus Kaai

Eindwerken zijn online raadpleegbaar.

Campus Jette

• HOR (Landschapsarchitectuur) in open rek
  • GEZ (Gezondheidszorg) in archief gedurende 10 jaar, raadpleegbaar na het invullen van formulier 5.3 in het bibliotheekreglement

RICTS

Beschikbaar via het RITCS Archief.

Vertrouwelijke en slecht beoordeelde eindwerken worden uiteraard niet full tekst ter beschikking gesteld. De bibliothecaris helpt je graag verder. De hogeschool bewaart 10 jaar alle eindwerken van studenten.

Eindwerk opladen

1. Ga naar Record editor
  2. Meld je aan
  3. Metadata invullen
  4. Bestand(en) opladen in PDF
  5. Record bewaren

Voordat je eindwerk gepubliceerd wordt in de bibliotheekcatalogus, wordt het record eerst gecontroleerd door een bibliotheekmedewerker. Bovendien worden enkel de eindwerken van studenten die geslaagd zijn gepubliceerd.

Je eindwerk bevat vertrouwelijke informatie? Gebruik dit document om publicatie te voorkomen.