Eindwerken

De studielandschappen bewaren de eindwerken van studenten van de hogeschool. Vanaf het academiejaar 2013-2014 wordt er ook een elektronische versie van de eindwerken opgeslagen in een eindwerkendatabank die via het internet geraadpleegd kan worden. Studenten dienen hun eindwerk zelf op te laden.

Eindwerk raadplegen

Campus Jette

Alle eindwerken van de departementen Onderwijs & Pedagogie en Gezondheidszorg & Landschapsarchitectuur zijn opgenomen in de VUBIS-catalogus. De eindwerken van Landschapsarchitectuur (HOR) zijn beschikbaar in open rek. De eindwerken Gezondheidszorg (GEZ) en Lerarenopleiding (LER) worden bewaard in het archief en kunnen geraadpleegd worden na het invullen van het formulier voor punt 5.3 uit het bibliotheekreglement.

Eindwerk opladen

Tip: Zorg dat je jouw VUBIS-inloggegevens bij de hand hebt en dat je eindwerk is opgeslagen in PDF/A voordat je aan de slag gaat.

1. Je kan je eindwerk opladen naar de bibliotheekcatalogus via een speciale module van VUBIS - de 'Record editor'.