Openlesdag RITCS

blackbox ritcs
Infomoment
Data
,
14:00
tot
18:30
Waar?
RITCS Campus Kaai of RITCS Campus Dansaert
Toegangsprijs
Gratis
Reservatie
Verplicht, via link in de tekstblokjes

Animatie

Tijdens de openlesdag 'Basisprincipes 2D' van woensdag 18 april laat docent Hilaire Van den Broeck je tussen 14u en 18u kennismaken met de basisprincipes van 2D Animatie. Deze openlesdag gaat door op Campus Kaai in het tijdelijk atelier van de studenten Animatie. Breng voor deze les een 2B of 3B potlood met je mee, een gom, schrijfpapier en een pen om nota's te nemen. 

Inschrijven (gratis maar verplicht)

Filmgeschiedenis

Tijdens de openlesdag van woensdag 18 april laat docent en filmkenner Wouter Hessels je tussen 16u30 en 18u30 kennismaken met film en zijn geschiedenis. Hessels is naast docent ook coördinator van CINEMA RITCS. Afgelopen zomer was hij regelmatig te gast bij cinema canvas, waar hij als spreker zijn expertise met de kijker mocht delen. Deze openlesdag gaat door op Campus Dansaert in het centrum van Brussel. Nà de les is Offscreen te gast bij CINEMA RITCS. Heb je zin in film, blijf dan na de les even plakken en schuif aan voor een vertoning in CINEMA RITCS. 

Inschrijven (gratis maar verplicht)

Check ook de openlesdag op 9 mei, dan komen andere opleidingen of andere aspecten van de opleiding aan bod.

Wil je alvast een voorsmaakje?  Ga dan naar RITCS ONLINE.  Doorheen het jaar worden verschillende kortfilms, opinies en verhalen gepresenteerd aan het brede publiek.

Deel dit