Musical The Wild Party - tussen 6-15 juni '19

The wild party
Evenement
Data
,
20:00
,
20:00
Waar?
campus Kaai, Nijverheidskaai 170, Anderlecht
Toegangsprijs
reservatiekost €3
Reservatie
Check alle data in de tekst.

 

The Wild Party is een Amerikaanse musical uit 2000, die dat jaar zowel in een Broadway-productie als in een Off-Broadway productie in New York te zien was. Beide uitvoeringen zijn gebaseerd op het gedicht The Wild Party van Joseph Moncure March, geschreven in 1928. De musical is geschreven en gecomponeerd door Andrew Lippa.

De ‘perfecte relatie’ van twee artiesten, Queenie, een dansmeisje, en Burrs, een clown, is na een paar jaar behoorlijk bekoeld, de passie heeft plaatsgemaakt voor wantrouwen en verveling.
Om uit deze sleur te komen, organiseert Queenie een feest. Daar passeert een aantal flamboyante gasten van het decadente leven uit die tijd de revue: kunstenaars, artiesten, vrijgevochten types en andere aan lager wal geraakte personen, van elke seksuele voorkeur.

Het wordt een feest waar het dak af moet. Mede onder invloed van drank en drugs stijgt de feestvreugde tot “ongekende hoogte”!

9 opvoeringen

  • 6, 7, 8, 10, 12, 13, 14 en 15  juni om 20 uur
  • 9 juni om 14u30

REGIE: Sebastien De Smet
MUZIKALE LEIDING: Florejan Verschueren 
CAST: Ellen Dilles, Sarah Goethals, Jozefien Grossen, Stijn Proesmans, Jens Sauviller, Wout Sels, Inge Teeuwen, Nando Tilkin en Laure Ven 

NIEUWE INGANG: Via hoofdingang (A- blok) de pijlen volgen richting C - blok,  Nijverheidskaai 170, 1070-Anderlecht (Erasmus Hogeschool Brussel Block C)
 

Deel dit