Groepstraining Eerste hulp bij Stress

DMLkjdl
Voor de student
Data
,
18:00
tot
20:00
Waar?
Campus RITCS
Toegangsprijs
Gratis

Ontdek de geheimen van #EHBS. Je snelcursus in stressbeheersing. 

Wil je meer controle over je stressniveau en je leven? Deze groepsworkshop is je springplank naar een kalmere en meer geconcentreerde versie van jezelf. Verwacht niet dat stress volledig verdwijnt - toveren kunnen we (nog) niet :). Maar wat als je het beestje bij de horens kon vatten en stress kon omzetten in positieve energie? 

Stefanie introduceert je tot evidence-based psychologische hulpmiddelen en diepgaande ontspanningsoefeningen die wonderen doen voor je mentale welzijn. Scherp je vaardigheden aan met deze bewezen methodes, die je de rest van je leven kunt gebruiken om stress te beheersen en een gevoel van diepe ontspanning te bereiken. 

Het beste van al? We doen het samen. Want weet je wat studenten jaar na jaar het meest waarderen aan deze training? De kracht van de groep! Er is iets unieks aan het leren en groeien in een groepssetting. Het zorgt voor extra motivatie, een gevoel van verbinding en het biedt de kans om ervaringen en inzichten te delen. Die groepsdynamiek kan een enorme bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling en maakt deze workshop niet alleen effectief, maar ook ontzettend leuk. 

Praktische informatie

Locatie: Campus RITCS, Antoine Dansaertstraat 70, 1000 Brussel

Data: De groepstraining is verdeeld over drie sessies

  • Do 14 maart 2024, van 18u - 20u én
  • Do 21 maart 2024, van 18u - 20u én
  • Do 28 maart 2024, van 18u - 20u

Kostprijs: Gratis

lhg

Lesgeefster: Stefanie Barigand (Therapeutisch Centrum Vijfhoek)

Stefanie was fantastisch, ze stelde je meteen gerust! Het deed goed omringd te zijn door mensen die iets gelijkaardigs doormaken en of je willen helpen. Zelfs als je niet lijdt aan enorme stress zijn de tips handig voor bijvoorbeeld de examenperiode!

student

Schrijf je hier in!

Deel dit