Gerelateerde evenementen

Deze pagina toont evenementen gerelateerd aan Biomedische Laboratoriumtechnologie. Bekijk alle evenementen.

sidin

SID-in West-Vlaanderen

16:00
Kom langs op de SID-in beurs en ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Ontdek EhB - kom langs op de SID-in en maak kennis met onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Op de SID-in beurs ontdek jij onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel.

16:00
Ontdek onze opleidingen, campussen en het studentenleven in Brussel op de SID-in beurs

studenten in brussel

Infodag professionele bachelors en graduaten

13:00
Van 10 tot 15 uur openen we de deuren van onze campussen om je onder te dompelen in je nieuwe wereld.
studenten in brussel

Infodag professionele bachelors en graduaten