VLHORA
Persbericht

VLHORA bundelt alle vacatures aan de hogescholen

Talent is de enige grondstof die Vlaanderen rijk is. Maar om dat talent voor morgen op te leiden, is er ander talent nodig. De Vlaamse Hogescholenraad heeft daarom alle vacatures die beschikbaar zijn aan de 13 hogescholen, nu gebundeld op www.talentvoormorgen.be. Wie ambitie heeft om mee te werken om studenten te helpen excelleren, weet dus waar naar toe.

Op dit moment werken er reeds zo’n 14.600 mensen aan de 13 Vlaamse hogescholen, verspreid over verschillende campussen in Vlaanderen. Toch weten weinigen dat ze heel wat uiteenlopende jobs in huis hebben. Zo kan je er, vanzelfsprekend, aan de slag als ‘onderwijzend personeel’ maar ook als ‘administratief of technisch personeel’. Ze zoeken daarom ook zeer regelmatig verschillende profielen: lector, onderzoeker, adviseur, administratief medewerker, gastprofessor, technisch medewerker enz.

En de Vlaamse hogescholen zijn best wel aantrekkelijke werkgevers, met veel aandacht voor loopbanen met flexibele groeipaden, met ontplooiingsmogelijkheden en vorming. Maar ook een goed onthaal van nieuwe medewerkers.

 

Wat ook precies jouw job of functie is binnen de hogeschool, je groeit als medewerker samen met de studenten. Want een job aan een hogeschool is meer dan werken alleen.

de Vlaamse Hogescholenraad 

Het is ook geen toeval dat precies vandaag de website online gaat. Met het einde van het academiejaar voor de deur, start ook het hoogseizoen voor de aanwerving van nieuwe werkkrachten voor het volgende academiejaar.

De website talentvoormorgen.be wil bovendien meer zijn dan een louter informatieve website of een doorgeefluik van vacatures. Het brengt de Vlaamse hogescholen samen als een echte community. In de loop van de volgende maanden zullen er naast testimonials van afgestudeerden (alumni) ook getuigenissen verschijnen van mensen die al werkzaam zijn aan de hogescholen en vertellen waarom ze er graag werken.

Op dit moment zijn er zo’n 160-tal openstaande vacatures van allerlei aard.

Ook onze vacatures aan EhB staan verzameld op www.talentvoormorgen.be 
Deel dit