vakantie!
Verhaal

Vakantie! Check onze zomersluiting

Ja, we sluiten onze deuren voor een poosje tijdens de zomermaanden en laden zoals iedereen even de batterijen op. We doen dat tussen 11 juli en 17 augustus 2020. Ervoor en erna zijn onze campussen alleen op afspraak toegankelijk voor inschrijvingen of voor een gesprek met docenten of begeleiders. Hoe je een afspraak maakt voor de opleiding van jouw keuze  lees je hier. En uiteraard kun je je ook steeds digitaal inschrijven. Op deze pagina lees je er alles over.

Ook de studentensecretariaten zijn gesloten van 11 juli tot 17 augustus 2020. We beantwoorden eventuele mails dus pas nadien.

Enkele nuttige links om onze zomersluiting te overbruggen

• Bekijk ons opleidingsaanbod
  • Wil je toch een folder aanvragen, dat kan! Een extern bureau stuurt ze de hele zomer op, dus plaats je bestelling hier.
  • Onze eerstvolgende (wellicht digitale) infodag voor de professionele bachelors en graduaten is op zaterdag 5 september ’20.
  • Op deze studiekeuzepagina vind je verder nog heel wat links voor een goede start in september.
  • Bekijk ook onze studentenpagina, bv. over de cursusverkoop (ook tweedehands), de academiejaarkalender, enzovoort. Het academiejaar start trouwens op maandag 19 september 2020. Of er voordien onthaaldagen zijn verneem je na inschrijving.
  • Andere vragen? Onze chatbot helpt je op weg (link volgt)